Professionele restauratie van glasramen, glas-in-lood en gebrandschilderd glas

Vitrotech beschikt over speciale afdelingen voor de restauratie van glas-in-lood en gebrandschilderd glas. Zoekt u een ervaren glazenier voor het herstellen van glas in een kerk, kasteel of woning? Neem dan contact met ons op om uw project met ons te bespreken.

Wij herstellen bijvoorbeeld breuken met zeer verfijnde lijmtechnieken. Ook passen wij speciale en veilige reinigingstechnieken toe om de leesbaarheid en het lichtspel van oud glas-in-lood nieuw leven in te blazen. Afhankelijk van het beoogde resultaat gebruiken wij een combinatie van middelen en technieken om het glas-in-lood of gebrandschilderde glas zo perfect mogelijk te herstellen. Wij hebben in de loop der jaren al vele waardevolle glasramen in handen gehad, die we met de grootste zorgvuldigheid en precisie hebben hersteld.

Bent u benieuwd naar hoe onze glasraamrestauratie precies in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Zo kunt u ons aan het werk zien en krijgt u uitgebreid advies over uw restauratieproject.

Vitrotech
press to zoom
Vitrotech
press to zoom
1/1